Wat is Glasvezel?

You are here: Home / Wat is Glasvezel?

Wat is glasvezel

Glasvezel is een internet verbinding die gebruikt maakt van dunne glasvezel kabels. De informatie wordt via de kabels met de snelheid van het licht verstuurd waardoor u razendsnel en betrouwbaar internet heeft. Glasvezel is extra bestand tegen het groeiende gebruik van internet in uw huishouden zoals videobellen met familie, Social Media en live-stream van shows.

Wat kun je ermee

Elk huishouden krijgt een eigen glasvezel kabel. Hierdoor wordt de verbinding niet onderbroken of vertraagd en wordt de snelheid niet verdeeld over meerdere huishoudens. Met glasvezel kunt u HD televisie kijken, kunt u uitzendingen pauzeren en kunt u programma’s opnemen. Met glasvezel is uw upload snelheid net zo snel als uw download snelheid. Hiermee kunt u razendsnel downloaden en live-streamen, maar ook grote bestanden versturen en veilige back-ups maken in de Cloud. Alle aangesloten apparaten kunnen tegelijkertijd in gebruik worden genomen zonder dat dit enige effect heeft op de snelheid.

11

– 
Snelle en betrouwbare glasvezel verbinding voor een lage prijs. Flexibel in opties zodat u zelf het juiste pakket kunt samenstellen.
 

Glasvezel Providers

– 
Een zeer betrouwbare en ervaren provider met snel en degelijk internet. Zeer voordelig door middel van combinatie voordelen.

11

First-class internet van top kwaliteit, met service hoog in het vaandel. Al jaren als beste getest door de consumentenbond.